Tämän reseptin olen saanut siskoltani, joka on saanut sen ystävältään Armilta, tästä nimi Armin pihvit :-). Tämä herkkuruoka suorastaan sulaa suussa, ja maistuu myös perheen pienimmille. Voit valmistaa pihvit naudan, peuran tai hirven sisä- tai ulkofileestä. Tällä reseptillä hurmaat krantummankin kurinaristin.
Armin pihvit
30-40 cm pala hirven sisäfilettä
3 dl kuohukermaa
1 pieni, pyöreä kiekko (100 g) Musta Pekka pippurijuustoa
1 rs (200g) Creme Bonjour valkosipulituorejuustoa
Leikkaa sisäfilee parin sentin paksuiksi pihveiksi. Ruskista pihvit pannulla voissa molemmin puolin. Tee kastike. Kiehauta kattilassa kuohukerma ja lisää joukkoon juustot. Sekoittele miedolla lämmöllä niin kauan, että juustot sulavat kastikkeeseen. Levitä pihvit vieri viereen uunivuokaan. Kaada päälle kermajuustokastike. Paista uunissa 125 asetteessa noin 2 tuntia. Kääntele pihvejä ja nostele kastiketta niiden päälle paiston aikana. Lisäkkeeksi sopivat ranskalaiset tai krokettiperunat ja keitetyt vihannekset.
Armin pihvit on takuuvarma vierastarjottava, sillä se onnistuu aina.
Tämä liharuoka maistuu myös muksuille. Tänään molemmat pyysivät ruokaa lisää ja rouva hykerteli tyytyväisenä. J puolestaan kysyi saako lautasen nuolla. Oli vissiin kohteliaisuus sekin :-)
Leppoisaa syyskuun ensimmäistä päivää!
Herkullisen näköistä. Monellekko tuosta annoksesta riittää? Pitää kokeilla tulevana viikonloppuna =)
VastaaPoista-Jonski-
Heips, tämä annos on laskettu neljälle ruokailijalle. Muistatko, olen tarjonnut tätä joskus sulle ja Alinalle. Oli vissiin silloin, kun oltiin tyttöjen kanssa siellä Taloisten tallilla.
PoistaOioioi, onpa herkullisen näköistä ja kuuloista! Pakko kokeilla.
VastaaPoistaHei voikohan tuohon Etsiresepti.fi sivustoon liittyä kuka vaan bloggaaja?
Moi, mielestäni voi liittyä. Siinä etusivulla on sellainen kohta, josta pääsee sisälle.
VastaaPoistaArmin pihvit on suurta herkkua, kerrothan kuinka kokkailu onnistui!Kivaa loppuviikkoa!
varmasi on hyvää otin peuran sisävileet sulamaan laitan huomenna niistä tätä herkkua
VastaaPoistaKiva kun bongasit reseptini, Tuomas! Armin pihvejä parempaa herkkua ei olekaan.
PoistaMukavaa vuodenvaihdetta ja nautinnollisia herkkuhetkiä!