lauantai 24. syyskuuta 2022

Less is more - illan gaala-asu

Mitä teille kuuluu? Kaikki hyvin? Mun elämäni on ollut niin hektistä viime kuukaudet, että en itsekään ole oikein perässä meinannut pysyä. Siirryin uuteen duunipaikkaan kesäloman jälkeen ja töissä on ollut kaikenlaista uutta opeteltavaa. Mutta on ollut supermukavaa tutustua uusiin, ihaniin työkavereihin ja päästä mukaan tekemään huikeita tapahtumia. Aloitin nimittäin Turun Messukeskuksen viestintäpäällikkönä elokuun alussa. Ensi viikonloppuna 30.9.-2.10. olen järkkäämässä Turun Kirjamessuja ja Turun Ruoka- ja Viinimessuja yhdessä mahtavan tiimimme kanssa. Kiireinen viikko edessä siis!

Eilinen ilta meni juhlavissa tunnelmissa, kun osallistuimme Merkuriuksen Karnevaaleille, jotka järjestettiin työpaikallani. Ja voi miten mukavaa meillä olikaan! Monen vuoden tauon jälkeen tuntui erityisen ihanalta laittautua suureen juhlaan ja nauttia huikeasta juhlatunnelmasta huippuseurassa.


Mitä juhlapukeutumiseen tulee, niin valitsin ylleni Katri Niskasen suunnitteleman hyvin yksikertaisen ja hivenen ehkä veistoksellisen iltapuvun, joka on mielestäni vähän toogamainen. Vähemmän on enemmän, on mottoni niin sisustamisessa kuin juhlapukeutumisessanikin. Viihdyn parhaiten vähäeleisissä iltapuvuissa, glitterit, röyhelöt ja paljetit eivät ole minua varten vaikka jonkun muun päälle näyttävämmät juhla-asut sopivatkin kerrassaan mainiosti.

***

Juhlat on nyt juhlittu ja edessä leppoisa sunnuntai. Ajattelin tänään käväistä Turun jokirannassa järjestettävillä kansainvälisillä suurmarkkinoilla ja istuttaa viimeisetkin kukkasipulit ruukkuihin.

Suloista syyssunnuntaita sullekin🧡

-Teija-

4 kommenttia:

 1. Näytät upealta ja mekkosi on aivan täydellinen. Less is more aika monessakin tilanteessa :)
  Ihanaa syyskuun loppua sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Outi❤️Tällaiselle yksinkertaiselle tyypille sopii yksinkertainen mekko😊 Ihanaa lokakuun jatkoa, voi hyvin🍂🍁🍂

   Poista
 2. Upea Katri Niskasen iltapuku sopii sinulle äärimmäisen hyvin. Hyvä valinta! Ja kuten tuossa jo Outikin totesi niin "Less is more" on usein paras vaihtoehto. Monesti sitä juhlapukeutumisessa katsoo juuri niitä simppelin elegantteja asuja. Kivaa syyskuun loppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Marjo🧡Uskon, että tälle koltulle tulee vielä käyttöä myöhemminkin. Katri Niskasella on muitakin ihania asuja. Näin juuri Vappu Pimiän päällä tästä mekosta inspiraation saaneen haalarin. Se oli huikean kaunis⭐️ Kuulaan kauniita syyspäiviä🍁🍂🍁!

   Poista