maanantai 28. helmikuuta 2022

Niin lomalla

Seitsemän päivää löffäilyä, rusketusta hieman iholla, kamera kuvia tulvillaan, loistavaa ruokaa lautasella, olotila kiitollinen. Se, että saa aamulla herätä auringonpaisteeseen, sujauttaa rantasandaalit jalkaan ja uimapuvun päälle on jotain, josta jaksan iloita aina vaan.

Takana viikon loma Gran Canarian Costa Melonerasissa. Loma, jota muiden reissuista unelmoivien tavoin jouduimme odottamaan kaksi vuotta koronatilanteen vuoksi. Jokainen päivä oli kyllä odottamisen arvoinen. Kunnon aivot narikkaan loma ja hemmottelua koko rahan edestä.  
 
 


 

Lomalla on ollut tämä blogikin. Lupaan piipahtaa kertomaan kuulumisia useammin nyt, kun kevät tästä etenee. Olen ollut koronakurimuksen takia koko talven kuin karhu. Käpertynyt omaan kotiini. Lakaissut kalenterista kaikki menot ja poltellut kynttiloitä & lämmitellyt takan äärellä. Ja juuri nyt, kun meinattiin selättää pahin koronatilanne ja arki alkoi palata uomiinsa, tuli tämä käsittämätön sota. Toivon todella, että ukrainalaisilla riittää voimia näinä vaikeina aikoina ja rauha palaa jälleen maailmaan🕊.

Epävarmasta ja ahdistavasta maailmantilanteesta huolimatta toivotan sinulle auringonsäteitä uuteen viikkoon☀️! Olisi kiva kuulla, mitä sulle kuuluu tänään?

-Teija-

6 kommenttia:

 1. Jotenkin kyllä nyt kaipaisin itsekin pientä irtiottoa tästä kaikesta. Mietin jo hetken, että pitäisikö lähteä anoppilaan. Siellä vaan on sellainen tilanne, että välillä porukka ei ole päässyt takaisin Suomeen sieltä :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissut virkistävät aina. Menkää ihmeessä visiitille anoppilaan, kun tilanne niin sallii.
   Aurinkoista sunnuntaita, Outi <3

   Poista
 2. Ihana loma teillä takana. Minulle kuuluu ihan tavanomaista arkista elämää. Toisaalta en muuta kaipaakaan, kunhan tuo järjetön sotiminen pian lakkaisi.
  Tervetuloa kotiin ja mukavaa viikon jatkoa ja maaliskuuta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kurkkaamassa kuulumisiasi blogin puolelta. Kevät etenee kohisten siellä suurella saarellakin.
   Minä rakastan kevättä, kun kaikki ihana on vielä edessäpäin ja luonto puhkeaa kukkaan.
   Mukavaa maaliskuuta <3

   Poista
 3. vau, mitä lomakuvia <3 Meillä alkaa loma perjantaina ja se tuntuu niiiiin mukavalle. Olen onnistunut välttymään koronalta ja toivottavasti näin menee myös loppuviikko. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista