keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Kauniit vaatteet, parempi mieli

Onkohan toi otsikko jonkun mielestä vähän pinnallinen? Niin tai näin, täytyy kyllä tunnustaa, että itselleni pukeutuminen kauniisiin vaatteisiin on terapiaa parhaasta päästä. Se tunne, kun sujauttaa päälleen oikein kivan ja omannäköisen asun nostaa itsetuntoa kummasti. Vastaavasti epäsopivassa asussa olo on epämukava ja itsetuntokin romahtaa kurjan olotilan myötä pohjalukemiin.

Oikein hävettää kertoa, miten usein vielä aikuisenakin minun tulee tehtyä vaatehankintoja, jotka päätyvät ostosreissun jälkeen kaapin nurkkaan pölyyntymään. Tämä asia realisoitui äskettäin, kun aloin pakkaamaan vaatteitani vaatehuoneesta muuttolaatikoihin. Joo, me muutetaan (taas), kerron tästä hieman tuonnempana lisää :) Kiikutin Uffille kolme jätesäkillistä miltei käyttämättömiä vaatteita, jotka ostoshurmassa olin hankkinut, mutta jälkeenpäin olen joutunut toteamaan, että eiväthän ne sovi mulle laisinkaan. Mitä tuhlausta! Noh, onneksi on kierrätysastiat. Toivottavasti nuo vaatteet ilahduttavat joitain toisia naisia ja sopivat heille paremmin kuin minulle.

Virheostoista viisastuneena olen alkanut käyttää pukeutumisneuvojien palveluja. Mulla on säästynyt euro jos toinenkin, kun ammattilainen on auttanut minua valitsemaan trendikkäitä, ulkomuotooni sopivia asukokonaisuuksia. Tässäkin laatu korvaa määrän. Viimeksi kävin stailistin pakeilla viikko sitten Vaateliike Seeprassa. Sieltä mukaani tarttui karvaliivi ja pari neuletta, joista toisen esittelen teille tässä ja nyt.

Stailistin mulle valitsemasta pehmeästä Ula-neuletakista tuli oitis 
lempparivaatteeni. Takin pussimaiset hihat ja beigen & rosan väriyhdistelmä
ovat just eikä melkein mun makuuni.

Karkinvärisen neuletakin pituus on n. 140 cm ja sitä on saatavilla
yhdessä koossa. Neuleen hinta on 88 e.

Seeprassa on todella laaja valikoima trendikkäitä vaatteita aikuiselle naiselle. Putiikin omistajalla, stailisti-Katilla, on uskomaton silmä valikoiman suhteen. Hän löytää aina uusimmat herkut mm. ruotsalaisten ja tanskalaisten vaatebrändien sesongin kokoelmista. Alla olevat, Katin vinkkaamat, Capri Collectionin puserot/ tunikat jäivät vielä mua kutkuttamaan. Niitä aion käydä sovittamassa heti, kun ennätän. 
Kapeat farkut ja rennot buutsit yhditettynä väljään tunikaan ovat
aikuiselle naiselle oiva valinta. 

Olisi kiva kuulla, millainen pukeutuja sinä olet? Oletko jo löytänyt oman tyylisi vai tarvitsetko ammattilaisen apua vaatevalinnoissa?

Muodikasta ja mukavaa alkusyksyä kaikille! Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne <3

-Teija-


9 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että vasta viimeisen viiden vuoden aikana olen löytänyt oman tyylini kunnolla. Minä olen maximekkoilija ja tykkään pitkistä tunikoista (tunikkamekoista) joita sitten yhdistelen farkkujen tai leggareiden kanssa. Oma tyylini on aika rento ja viihdyn sellaisissa vaatteissa, joissa on joustoa ja tilaa olla.
  Ihana tuo neuletakki, niin upeat värit ja nuo hihat on täydelliset. Sinäkin niin nättinä siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tyylisi onkin ihan täydellinen; rento, mutta trendikäs. Olen aina ihaillut sun mekkoja, itse oon tosi huono käyttämään mekkoja ja hameita. Ehkä se johtuu työpaikastani, jossa 90 prosenttia on miehiä. Sitä jotenkin haluaa sulautua joukkoon😊. Aurinkoisia syyspäiviä sinulle, aurinkoinen Outi☀️🥰!

   Poista
 2. Ei ole hutiostokset ihan vieraita minullekaan. Pukeutumistyylini vaihtelee tilanteen ja fiiliksen mukaan. Tyylini on sporttinen. Kukkamekkoja käytän aina kesäisin <3 Tuo neuletakki on super ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja <3 Kukkamekot on minustakin superihania. Ja niitähän voi käyttää näin syksylläkin, kun alle sujauttaa sukkikset ja jalkaan nilkkurit. Päälle kun laittaa vielä villatakin tai farkkurotsin, niin syystyyli on täydellinen :-)

   Poista
 3. Kaunis asukokonaisuus sinulle on valittu. Pidin myös viimeisen kuvan vaatteista ja väreistä.
  Itse tykkään myös pukeutua mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nila <3 Tuossa neuletakkiasussa on helppo viihtyä. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmmän arvostaa vaatteiden käyttömukavuutta. Aurinkoista alkusyksyä!

   Poista
 4. Ostan nykyään niin vähän vaatteita, etten edes muista mitä ostin viimeksi. Mutta siis väljät tunikat ja mekot leggingsien kanssa on sopivan rento työasuksikin. Taisinpa tilata Gudrun Sjödenin verkkokaupasta yhden syksyyn sopivan tunikan, joka menee mekkonakin mustilla paksuilla sukkiksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan asennettasi, itsellänikin on tarkoitus karsia turhat ostokset ja panostaa jatkossa määrän sijaan laatuun. Gudrun Sjödenin tunikat ja mekot on aivan ihania <3 <3 <3

   Poista
 5. Hei sinä kaunis ystävä perheinesi.
  Olen kirj, joskus ja ihaillut sinun menestymistäsi, olen iloinen puolestasi. Kauneutta on montaa lajia. aterkuin Anni Tuomontuvasta Anni kirjoittelee.

  VastaaPoista