keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Kuvapostaus uudesta kodista

 Hip hei ja terkkuset uudesta kodistamme!

Muutimme uuteen kotiimme Maskun Piiksvuoreen viime perjantaina ja viime päivät ovat menneet muuttolaatikoita purkaessa ja uusia nurkkia & maisemia ihmetellessä. Joku teistä saattaa muistaa, että vastahan me muutimme kolme vuotta sitten edelliseen kotiimme ja remontoimme sitä mieleiseksemme. Noh, siinä kävi niin, että kun sattumalta kesällä näimme tämän uuden kotimme myynti-ilmoituksen Etuovessa, se oli menoa. Kättelimme kaupat ja laitoimme oman kotimme myyntiin. Tämä koti täytti kaikki toiveemme ja vielä vähän enemmän. Ja mieskin on nyt tyytyväinen, kun vihdoin saimme kivitalon, josta siippani on haaveillut jo vuosien ajan. 

Tervetuloa peremmälle! Alla olevat kuvat on napattu asunnon myynti-ilmoituksesta, eivät ole siis mun ottamia. Kodistamme on tullut nyt muuton myötä enemmän meidän näköisemme, kun olemme saaneet sisustaa huoneet omilla huonekaluillamme. Makuuhuoneen villi seepratapetti tullaan vielä päivittämään neutraalimpaan vaihtoehtoon, muuten pintoja ei tarvitse sen suuremmin rempata. 

Parasta tässä kodissa on nämä huikeat näkymät, jotka avautuvat olohuoneesta ja katetulta parvekkeelta. Olemme nyt jo useana iltana istuskelleet partsilla lämpimät glögilasit kädessä nauttimassa tästä suloisesta maisemasta, jota tähdittävät ilta-auringon värjäämä taivaanranta ja alapuolellamme tuikkivat valot. Talomme taitaa sijaita Maskun korkeimmalla paikalla, ja nelitasoratkaisu luo tunnetta, että asuisimme kerrostalon ylimmässä kerroksessa, puun latvojen ollessa silmien korkeudella. 

Tällaisia muuttokuulumisia tällä kertaa! Nyt on muutot muutettu vähäksi aikaa. Mua ei saa täältä kantamallakaan pois :)

Tunnelmallisin torstaiterkkusin,

-Teija-6 kommenttia:

 1. Upea koti teillä siellä on. Ehkä antaisin tuon seepratapetin olla, näyttää aika hyvältä. Tiedätkö, olin ihan siinä käsityksessä että remontoitte torppanne ihan vakituiseksi asunnoksenne.
  Mukavia tunnelmahetkiä ja ihanaa elämää uudessa kodissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos, Krisse <3 Toistaiseksi torppa on kakkoskotimme, mutta ei sitä koskaan tiedä vaikka muuttaisimme sinne kokonaan tulevaisuudessa.

   Poista
 2. Huikean kaunista. Aivan ihanat nuo maisemat ja upean suuret tilat nyt teillä.
  Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outiseni <3 Kauniit maisemat on yksi parhaista asioista tässä kodissa.

   Poista