perjantai 8. syyskuuta 2017

Matkakuumetta ilmassa

Moi moi mussukat!

Täällä ollaan taas! Oon pahoillani, kun en ole ennättänyt postailla aikoihin. Enkä ole ehtinyt edes piipahtaa muiden blogeissa, kommentoimisesta puhumattakaan. Elämä on just nyt aika hektistä. Viikonloput häärätään tytsyn mökkiprojektin parissa ja arkena muksujen harrastukset, vanhempainillat, yms. enemmän ja vähemmän pakolliset menot ovat vieneet mennessään. Tähän kun lisää vielä uuden työpaikan mukanaan tuomat mieluisat haasteet (sukelsin viime viikolla kauppakeskuksen markkinoinnista mainostoimistomaailmaan), täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että tämä rouva käy aikast kovilla kierroksilla just nyt.

Olen huomannut, että paras keino selättää kiireen paras kaveri, jota stressiksikin kutsutaan, on suunnata katse jo kohti horisontissa siintävää talvilomaa ja mahdollista pientä lomamatkaa. Matkakuumeni tarttui sen verran siippaankin, että J otti ja varasi meille Kanarian matkan. Helmikuussa suunnataan koko perheen voimin auringon alle, Gran Canarian eteläisessä kärjessä sijaitsevaan Costa Melonerasin lomakohteeseen. Viimeksi lomailimme Melonerasissa edellisvuonna, matkapostauksen pääset lukemaan täältä KLIK.


(Kaikki postauksen kuvat on lainattu TUIn nettisivuilta)

Upea Costa Melonerasin lomakeidas sijaitsee Maspalomasin kuuluisien hiekkadyynien kupeessa. Paikassa, jossa on Kanarian saarista eniten aurinkoisia päiviä vuodessa. Modernista ja siististä Costa Melonerasista löytyy paljon trendikkäitä merkkiliikkeitä ja hyvä valikoima korkeatasoisia ravintoloita, lomakohteen meno on mukavan letkeää ja leppoisaa. Meloneras on täydellinen matkakohde lepoa ja rauhaa rakastaville, joiden hippavuodet ovat jo kaukana takana päin.

Valitsimme tällä kertaa hotelliksemme Lopesan Baobab Resortin, jota katselimme jo viime reissulla sillä silmällä. Hotelli on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin ja sitä ympäröi vehreä trooppinen puutarha. Saimme vahvan suosituksen tästä hotellista myös tuttaviltamme, jotka palaavat Baobabiin vuosi vuoden jälkeen aina uudestaan. 

Olisi kiva kuulla siintääkö sunkin silmissä lomamatka? Jos, niin kerro ihmeessä suunnitelmistasi kommenttiboxin puolella.  

Hoh hoijaa! Silmäluomia alkaa jo painamaan, on aika vastata nukkumatin treffikutsuun ja matkata untenmaille. Night night and sweet dreams <3

-Teija-6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa upealta matkakohteelta ja hotelli on varmaan nappivalinta. Nyt iskee matkakuume näitä kuvia katsellessa. Lomamatkaa ei ole tiedossa, mutta aina se on suunnitelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Costa Meloneras on ihana lomakohde, oikea Kanariansaarten helmi!
   Jos joskus suunnittelette matkaa palmujen alle, suosittelen
   testaamaan Melonerasia, uskon että tykkäisitte.

   Poista
 2. Mukavan näköistä ja onhan se niin kivaa, kun on jotakin mitä odottaa!
  Me lähdemme lokakuun lopulla Ateenaan ja sitä odotan jo innokkaana. Kreikassa on silloin kansallispäivä, joten pääsemme juhlahumuunkin mukaan :)

  Syksyn mittaan tulen käymään myös Suomessa!

  Hyvää syksyä teille Teija - nauti vapaapäivistä mökillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sua odottaa ihana reissu jo ihan nurkan takana! Kreikassa
   kesä jatkuu vielä, pääsette varmasti nauttimaan lämmöstä ja
   auringonpaisteesta.
   Ihania syyspäiviä sinulle, Marianna <3

   Poista
 3. Upean näköinen matkakohde. Ei ole matkoja tiedossa täällä, paitsi jos lasketaan viikonloppumatka Karkkilaan. Se nimittäin on lyhykäisyydessään aina ihan megarentouttava.
  Ihanaa viikonloppua Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissuissa on sitä jotain. Ei väliä suuntaako Karkkilaan vai Kanarialle,
   maisemanvaihdos tekee aina yhtä hyvää!
   Aurinkoista viikonvaihdetta, Outiseni <3

   Poista