lauantai 20. huhtikuuta 2019

Rento pääsiäinen on paras pääsiäinen

Terkkuset täältä mökkimaisemista!
Mä olen sitä mieltä, että pääsiäinen on vuoden paras juhla. Koska pääsiäisenä ei tarvitse ottaa mitään paineita. Saa olla vaan ja nautiskella kaikessa rauhassa. Vieraita saa kutsua kylään, jos haluaa. Tai sitten pyhiä voi viettää ihan vain perheen kesken chillaillen. Sisustukseenkaan ei tarvitse liiemmin panostaa. Riittää kun oksaan sujauttaa pääsiäismunan tai kaksi. Mökillä ei tarvitse stressata pukeutumisestakaan. Saa hiihdellä kaikessa rauhassa verkkareissa ja villasukissa. Lomaa on niin paljon, että ehtii rentoutua kunnolla. Voi lähteä merelle, jos pientä seikkailua halajaa. Saa syödä karitsaa, parsaa ja pavlovaa. Tai ihan mitä vaan! Pääsiäinen on niin <3 <3 <3

Tässä kymmenen kuvaa meidän pääsiäisestä.Olisi kiva kuulla mitkä asiat on sun mielestä parasta pääsiäisessä. Laitathan postia tulemaan kommenttiboxin puolelle. 

Aurinkoinen lankalauantai on kääntymässä jo iltaan. On aika siirtyä saunan lauteille leppeistä löylyistä nauttimaan. Kevätilta, puusauna ja oma perhe lähellä. Enempää en tältä ehtoolta kaipaa. 

Ihanaa iltaa sullekin <3

-Teija-

16 kommenttia:

 1. Ihana rauhallinen ja rento pääsiäinen! Meillä kokoontui eilen molempien tyttärien perheet, paitsi vävy joka oli töissä ja mukavaa oli. Kaikille maistui ruoka ja nautittiin mukavasta yhdessäolosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kokoonnuitte kaikki viettämään pääsiäistä yhdessä. Minä kutsuin myös äidin ja isän tänne mökille. Söimme hyvin, ulkoilimme, muistelimme menneitä ja suunnittelimme tulevia ❤️. Perheen kanssa vietetty aika on ihan parasta!

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Meillä pääsiäinen menee ihan pihalla. Mukavaa pääsiäisen jatkoa, Teija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missäpä muualla😀! Sinun puutarhasi on niin upea! Toivottavasti takatalvi ei tuhonnut kukkiasi. Ihan kauhulla katsoin jakamaasi kuvaa, jossa lumi peitti maan. Voihan kevät sanon minä!

   Poista
 3. Parasta on juuri nuo luettelemasi jutut, ei tarvitse tehdä mitään, mitä ei halua tehdä. Täällä sitä istutaan jo yöpaita päällä, vaikka kello ei ole edes kuutta illalla. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kuulostaa tutulta. Pyjamasssa on ihana hipsutella, kun ei tarvitse lähteä minnekään. Oikein hyvää toukokuun alkua sinulle, Outi!

   Poista
 4. Aah mitä tunnelmia, jo ihan tuo veneennokka. <3 Parasta. <3 Ihania veneilypäiviä teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Tiia! Näin keväällä merellä on ihan mahtavaa seilata, kun ruuhkasta ei ole tietoakaan.
   Ihanaa toukokuuta!

   Poista
 5. Sinäpä sen sanoit, mikä on parasta pääsiäisessä! Eli itse pidän juuri tästä juhlapyhästä, kun siihen ei liity mitään välttämättömiä velvollisuuksia, vaan voi tehdä juuri niin kuin itse haluaa. Luin muuten nyt tuon hyvinvointipostauksesi ja on ihan pakko kommentoida siihenkin. Oli ilahduttavaa kuulla onnistumisestasi, kun itsekin olen ihan samalla tiellä. Olen tehnyt parin vuoden aikana aikamoisen elämäntaparempan, johon kuuluu monta asiaa. Olen laittanut ensin perusasioita kuntoon (uni, ravinto ja työstressi kuriin), mutta nyt vuodenvaihteessa päätin vielä, että haluan karistaa muutaman vuosien aikana kertyneen kilon pysyvästi. Huomasin, että mielitekoja ei enää niin paljoa ole, kun olen opetellut terveellisen ruokavalion, joten nyt oli aika tehdä vielä viimeiset viilaukset. Ruuan määrä oli varmaankin päässyt kasvamaan vuosien varrella (tähän sinäkin viittasit). Kilo kuussa on nyt tammikuun alusta lähtenyt. On ihana kevyt olo ja hyvä mieli jatkaa tällä tiellä. Urheillut olen aina, mutta nyt olen myös lisännyt paljon hyötyliikuntaa ja kävelyä myös. Kovasti tsemppiä sinne ja paljon hyvää oloa elämän pienistä ilahduttavista asioista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, Pilvi! Lämpimät onnittelut onnistuneesta elämäntaparempasta! Sinulla on elämän kaikki osa-alueet hienosti balanssissa. Minulla on tuon työstressin kanssa vielä tekemistä. Mainostoimistossa stressi in alati läsnä. Sen kanssa pitäisi vaan oppia elämään. Aurinkoisia ja mukavia kevätpäiviä!

   Poista
 6. Kauniita kuvia olet ottanut! Pääsiäinen on mullekin mieluinen juhlapyhä, saa viettää muutaman rentouttavan päivän perheen kesken, oli aikaa ja energiaa ulkoilla ja sai nauttia kiireettömyydestä.

  Mukavia kevätpäiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Kiireettömyys tekee pääsiäisestä ihanan. Vapaapäiviä on tarpeeksi, jotta ennättää nauttia ja levätä kunnolla. Aurinkoista toukokuuta sinulle, Maikku!

   Poista
 7. Iloiset ja kauniit pääsiäiskuvat <3

  Voi et arvaakaan miten odotan kesälomaamme Suomessa! Pääsen vihdoinkin kotirantojen kesään ja nauttimaan kaikesta tutusta ja kotoisasta. Näitä kuviasi katsellessa into vain kasvaa!

  Meilläkin pääsiäinen on rauhoittumista, puutarhahommia ja sen semmoista.

  Hyvää toukokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti ihanaa palata hetkeksi kotikonnuille! Koti on aina koti vaikka on teillä varmasti hyvä olla siellä Norjassakin. Mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän sitä kaipaa juurilleen ja lähelle lapsuuden perhettä. Yhdessä vietettystä ajasta tulee kullanarvoista.
   Aurinkoista toukokuuta ja oikein ihanaa äitienpäivää <3

   Poista
 8. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista