sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Muistoja Meloneraksesta

Hola chickas y chicos!
Vietimme viime vuosien tapaan tämänkin hiihtoloman Kanarian auringon alla. Costa Melonerasissa, lomakohteessa, josta on tullut ikisuosikkimme. Päivät soljuivat leppoisasti ihanan hotellimme, Lopesan Baobabin uima-allasalueilla nautiskellen ja iltaisin suuntasimme Melonerasin kauniille rantabulevardille nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Iltatuokiot rantakadun varrella olivat taianomaisia. Ne hetket, kun aurinko painui mailleen helteisen päivän iltana, olivat tunnelmaa tulvillaan. Hämärän hiipiessä verkalleen ja rantalyhtyjen syttyessä, mieleni valtasi hyvä, lämmin olo. Enää ei tarvitse onnea etsiä. Onni on tässä ja nyt💞. 

-Teija-

p.s. Joko sinä olet ollut hiihtolomalla vai onko lomasi vielä edessä päin?

8 kommenttia:

 1. En tänäkään vuonna pidä hiihtolomaa. Ihania lomakuvia ja tunnelmia.
  Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun katseesi on siis jo kohti kesälomaa. Ajatella, nyt ollaan jo maaliskuussa, miten ihanaa,
   että talvi on takana päin ja edessä pitkät valoisat kevätpäivät!

   Poista
 2. Upeat kuvat ja voi miten upea rusketus! Me ollaan kans suunnittelemassa reissua jonnekin lämpimään mutta sopivaa ajankohtaa ei meinaa löytyä :) Kiva kuitenkin katsella näitä lomapostauksia ja päästä vähän fiilistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman odotus ja matkojen suunnittelu on melkein yhtä ihanaa kuin itse lomailu.
   Mukavaa maaliskuuta sinulle, Maikku! Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja tuttujakin maisemia <3
  Nyt iski pikkuinen matkakuume :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että olet lomaillut samoissa maisemissa. Costa Meloneras rantabulevardeineen ja dyyneineen on kyllä ihana lomakohde. Uskon, että palaamme näille seuduille vielä moneen kertaan. Ihanaa alkukevättä ja pääsiäisen odotusta!

   Poista
 4. Kanaria on minulle aivan tuntematon kohde, kun tuo Samos on totaalisesti vienyt sydämemme. Talvella saan voimaa kuvista, joita postaan päivittäin ja mielikuvitukseni siivin nautin hetkistä rakkaissa maisemissa. Tinnitusmasterini kohinatkin olen nimennyt Kokkarin ja Potokakin rantojen mukaan. Kevättä mielessä! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihanaa, että sinulla on Samos, josta haaveilla ja, jonne palata aina uudestaan. Moni on menettänyt sydämensä Kreikalle eikä ihme, sillä kreikkalaisten ystävällisyys, upea luonto ja herkkuruoat ovat vertaa vailla. Oikein ihanaa alkukevättä! P.s. Mökillä oli jo leskenlehtiä, ne jos joku on varma kevään merkki ❤️

   Poista