torstai 19. joulukuuta 2013

Design Hill - Salon kruununjalokivi


Heippa hei! On ihan pakko tulla huikkaamaan mainio ostosparatiisi teille, jos jollain on vielä joululahjahankintoja tekemättä. Salon kruununjalokivi, Design Hill hurmaa nimittäin kerta kerran jälkeen uudelleen!

Design Hillistä löytyy laaja valikoima suomalaisia ja kansainvälisiä brändejä kuten Finlayson, Nanso, Pinetta, Ratia, Globe Hope, Esprit ja Pinetta. Sisustustavaraa laidasta laitaan, tekstiilejä pussilakanoista mekkoihin ja kaikkea siltä väliltä. Design Hillistä löytyy myös mielestäni yksi Suomen parhaista kahviloista, jonka herkkuja ei vaan voi vastustaa!

Tämä keidas löytyy Helsingin moottoritien varrelta Turusta päin tultaessa hieman ennen Saloa. Design Hillin ohi ei voi ajaa, se näkyy vallan mainiosti moottoritielle. Turusta hurauttaa Saloon reilussa puolessa tunnissa, Helsingistä matka taittuu vajaassa puolessa toista tunnissa.

Design Hillin kahvilan vertaista ei ole toista! Kahvilasta saa aromikasta italialaista kahvia, belgialaisia käsintehtyjä konvehteja, italialaisia leipiä ja suussa sulavia kakkuja! Ja huomioikaa tuo esillepano, se on jo kuin puoli ruokaa!

Design Hillissä palvelu on erinomaisen hyvää ja lahjat kääritään kauniisiin paketteihin. Shoppailumatkalle Saloon siis :-)

8 kommenttia:

 1. Näyttää houkuttelevalta paikalta. Taitaa olla aika uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika uusi on. Design Hill aloitti toimintansa vuonna 2010. Suosittelen visiittiä, kun ensi kerralla matkaat Turkuun päin.

   Poista
 2. Niin totta joka sana Teija! Näin salolaisen silmin, on hienoa, että meillä on vielä paikkoja kuten Design Hill. Salon kokemien kolhujen jälkeen on upeaa huomata, että vielä on yrittäjiä, jotka uskovat Salon tulevaisuuteen ja ovat valmiita panostamaan liiketoimintaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Salo on hieno kaupunki ja toivon sydämestäni, että se pysyy elinvoimaisena jatkossakin. Design Hill on jotain ainutlaatuista, toivon, että yhä useammat löytäisivät tämän aarreaitan!

   Poista
 3. Kokemuksesta voin myös sanoa, että aivan huikea paikka.
  Tänään oli tarkoitus poiketa kahville, mutta se nyt vaan jäi, mutta onhan minulle täällä vielä päiviä edessäpäin useampia, josko ehtisi käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips SatuSanna, ja tervetuloa blogiini!
   Toivottavasti ennätät Hillille kaffettelemaan, itse koen
   kahvihetken Design Hillissä aina ihanana elämyksenä.

   Design Hill on mannaa kaikille aisteille!

   Poista
 4. Hei Teija! Kiva kun toit Design Hillin blogikartalle. Se on mainio pysähdyspaikka Tku-Hki välillä. Sieltä löytyy tuliaiset sun muut, ja kahvion antimet ovat suussasulavat. Hyvää joulun odotusta, toivottelee Tuulia Turusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuulia, tervetuloa blogiini!
   Design Hill on totta tosiaan ihana pysähdyspaikka!
   Kurkkasin ihanaan blogiisi, tulin ja jäin :-)

   Poista