maanantai 16. maaliskuuta 2020

Olkkari goes Africa!

(Blogiyhteistyö Poster Storen kanssa)

Eläköön savannin eläimet, viherkasvit ja mausteiset, luonnolliset värit! Inspiroiduin sisustamaan meidän olkkarin Afrikka-tyyliin bongattuani Poster Storen uudet julisteet, jotka ovat saaneet inspiraationsa Afrikan savanneilta.
Mitäs tykkäätte meidän olkkarin uudesta ilmeestä? Hot or Not? Omaan silmääni muutos on oikein mieluinen. Tila näyttää mausteisten tekstiilien ja savannihenkisten sisustusjuttujen ansiosta aiempaa lämpimämmältä ja kodikkaammalta. On muuten jännää miten pienillä asioilla, kuten julisteilla, huoneeseen saa taiottua helposti aivan erilaisia tunnelmia. Tästä pääset kurkkaamaan miltä olkkarimme näytti viime kesänä.

Tekisikö sinunkin mieli päivittää kotisi ilme julisteilla? Nyt siihen olisi hyvä mahdollisuus, sillä Poster Store haluaa antaa kaikille blogini lukijoille 30 % alennuksen koodilla onnenhetkia30. Alennuskoodi on voimassa 14 päivää ja se ei koske Selection-julisteita. Ideoita ja inspiraatiota erilaisten julistekollaasien rakentamiseen löydät Poster Storen inspiraatiosivulta.

Sisustusterkkusin,

Teija

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten hyvin nuo taulut ja niiden sävyt sopii teidän kotiin! Aivan ihania <3
  Leppoisaa viikkoa sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Outi <3 Julisteilla kodin sisustuksen päivitys on helppoa ja edullista puuhaa.
   Be good, take care <3

   Poista
 2. Teidän olohuoneen väritykseen tuo Afrikka-teema sopii jo väriensä perusteella.
  Poster Storen valikoimissa on paljon kivoja ja kauniita tauluja. Olen itse
  ollut äärimmäisen tyytyväinen omiini makuuhuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Poster Storessa valikoimaa on vaikka millä mitalla. Miltei
   tuli valinnan vaikeus, kun olisi tehnyt mieli tilata vähän sitä sun tätä :)
   Auringonpaistetta uuteen viikkoon <3

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle! Oletkin sisustusihmisiä! Minulla myös jonkinlainen afrikkalaisnurkkaus muistona Tansanian matkaltamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun tulit visiitille! Tervetuloa toistekin :) Tansania on varmasti upea maa. Eikös Kilimanjaron vuorikin kuulu Tansanialle? Itse olen käynyt Afrikan mantereella vain Egyptissä. Niin paljon olisi vielä nähtävää ja koettavaa.

   Poista