sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Löytöjä Jaakon Markkinoilta

Eilen aamulla pakattiin koko poppoo autoon ja suunnattiin Rymättylään Jaakon Markkinoille. Kiertelemme näin kesäisin kaikki lähitienoon tapahtumat, joista Jaakon Markkinat on ehdottomasti odotetuin.

Tälläkään kertaa emme joutuneet pettymään markkinatarjonnan suhteen. Myyjien kauniisti somistetut markkinakojut tarjosivat hypisteltävää koko perheelle ja tunnelma oli mitä parhain.  

Kesäisen lämmin kiitos ahkerille rymättyläläisille, jotka vuosi vuoden jälkeen järjestävät nämä kesän mainioimmat markkinat.

Kotiinviemisiksi kori täytettiin uusilla perunoilla, avomaan kurkuilla ja aimo kimpaleella virolaista savujuustoa.    


Lisäksi lapsukaisille ostettiin Cap-lippikset, jotka ovat tyttöjen tiedon mukaan nyt kuuminta hottia.


Serkkutytöt, kuin kaksi marjaa.


Traktoripaidat konemiehille, totta kai.


     Ja rouvalle uusi tunika. Vilpoista pellavaa, leggingsien ja trikoopaidan kanssa mukava asu myös viileämmällä ilmalla. By Pia´s design.









6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Tanja :) Ihanaa, kun on koko kesän saanut kulkea keveissä kesähepeneissä.

      Poista
  2. Heippa Teija,

    Kiva blogi sinulla, kirjaudun mukaan ja jään seuraamaan :) Ihania lomafiiliksiä ja upeat mökkimaisemat! t. Satu/ maalaisrouva.blogspot.fi (blogini päivittyy tosi harvakseltaan, yritän ryhdistäytyä...)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Satu. Blogisi näytti hienolta ja talonne aivan ihastuttavalta, rouvilla on samankaltainen sisustusmaku :) Kuule, saanko joskus sulta hieman blogitukea? Itse kun olen vielä aivan tumpula tällä saralla.

    VastaaPoista
  4. Mä oon seurannut tota Pia's tuotteita tuolla feisbuukin puolella ne on aivan ihania! Toi tunika on kyllä kaunis, sopii sun rusketukseen! Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Minäkin ihastuin oitis näihin Pian mekkosiin. Oletko muuten käynyt koskaan Naantalin Boutique Rosassa? Siellä on myös ihania mekkoja ja tunikoita,sellaisia romanttisen värisiä, kermaa, rosaa, vaaleaa harmaata...J osti mulle sieltä rosan tunikan, jossa on edessä sellainen röyhelörimpsu. Siitä tuli mun lempparimekko

      Poista