torstai 11. heinäkuuta 2013

Less is more


Mökkimme sisustamisen punaisena lankana ovat olleet selkeät, yksinkertaiset kalusteratkaisut ja värimaailmat. Nautin siitä, että täällä ei ole mitään turhaa roinaa, vaan kaikki esineet ja huonekalut ovat varta vasten tänne hankittuja ja ajatuksella valittuja.Keittiön tilasimme Puustellista. Kompakti keittiö toimii hyvin, olemme olleet siihen tosi tyytyväisiä.


Ruokapöydän ääreen mahtuu kahdeksan ruokailijaa.


Mökin seinät on maalattu kuultovalkoisella lakalla. Valkoinen väritys jatkuu läpi koko olohuoneen. Konstraktia tuo tumma parkettilattia.Olen hankkinut monia pieniä sisustusesineitä ystäväni Sannan luotsaamasta Peiseristä.
Sannalla on lyömätön maku tuotevalikoiman suhteen, Peiseristä löytyy aina kaikkea ihanaa kuten nämäkin lyhdyt.
Makuuhuoneen seinän päätyä koristaa peuran trofee, jonka J on metsäretkiltään hankkinut. J:n käsistään taitava serkku, Maarit, on ommellut mökin kaikki verhot. Niistä suurin osa on laskosverhoja.


Saunan pukuhuone toimii samalla kodinhoitohuoneena.


Parhaat löylyt ikinä. Meillä on kotona sähkösauna ja täällä mökillä sauna lämpiää tietysti puilla. Löylynautinnon ero on kuin päivällä ja yöllä. Teetimme saunaan extraleveän lekottelutason, jossa lasten on kiva lökötellä ja leikkiä vesileluilla.


Kylpyhuoneen ikkunan alla käytimme tehosteena kivilaattoja. Saunan oven pyöreästä ikkunasta siintää meren ulappa.


1 kommentti:

  1. BlueHost is ultimately the best hosting company with plans for any hosting requirements.

    VastaaPoista