lauantai 22. maaliskuuta 2014

Vesille venosen mieli



 
KEVÄT on saapunut mökille! Jäät ovat lähteneet,
meren laineet liplattaa ja aurinko paistaa,
mahtavaa!
 
J laski tänään ensi kertaa veneen vesille ja heitti verkot mereen.
Saas nähdä päästäänkö illalla nauttimaan savustettuja ahvenia, nams!


 
 
 
 
  
 
Vaikka rannassa onkin vielä melkoisen vilpoista, suojaisalla terassilla tarkenee jo mainiosti. Rottinkituolin sylissä, pehmoinen peite harteilla, lämmikkeenä kuppi kuumaa kaffetta,
voiko vapaapäivää mukavammin viettää! 
 
Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!
 

17 kommenttia:

  1. Voi, te olette jo mökillä. Ihania, tunnelmallisia, aurinkoisia kuvia!! Meillä on mökki saaressa, Rymättylässä. Sinne ei ihan vielä ole menemistä. Mutta pulpettivene kyllä lasketaan pian veteen. Jospa sitten ensi viikonloppuna olisi suunta saareen. Nauttikaa mökkiviikonlopusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Tuulia, sittenhän ollaan melkein mökkinaapurit, meidän mökki on Merimaskussa. Toivottavasti pääsette nauttimaan mökkielämästä pian, veneitä näkyi jo merellä jonkin verran, joten jäät lienevät suurelta osin lähteneet.
      Leppoisaa pyhäpäivää!

      Poista
  2. Ihanaa mekin päästiin mökille saareen, jäät oli lähteneet, narsissit puskee maasta, moottorisaha käy, klapia syntyy kesän saunapäiviin. Weberin ytimessä kypsyy viidettä tuntia pulled pork... Kevät bongattu samoin joutsen pariskunta <3 Terkut sinne, joko talviturkki heitetty ? Meillä uimaportaat laitettiin paikalle, ehkä tänään ;-) terkuin Sanna ja Fredi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi Sanna, mahtavaa, että olette jo pääseet korkkaamaan mökkikauden <3
      Toi pulled pork kuulostaa niin namilta! Me päästiin eilen savustushommiin, kun verkoista löytyi ihan komean kokoinen siika! Lämmin savukala, on se niin hyvää! Talviturkki vielä päällä, entäs teillä?
      Ihanaa vapaapäivää, nauttikaa!

      Poista
    2. Heipsan KYLLÄ talviturkki heitetty 1,5 astetta oli merivesi...pohjoisrannalta lipui jäälautta mutta ohitti meidän rannan... Pulled pork onnistui ja oli sairaan hyvää! Nyt arki puuhat taas viikoksi, kantapää edelleen pirun kipeä, olen avuton sen kanssa :-( terkkui sinne

      Poista
  3. Voi ihanuus, saaristo ja meri. Parasta! Yritin liitty lukijaksi, mutta ilmoittaa vaan että joku häiriö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi sentään, olenkin saanut muutamana päivänä jonkun herjan, täytyy olla yhteydessä blogitukeen, onkohan sellaista jossain?
      Noh, kiva kuitenkin kun piipahdit visiitillä, koitahan ensi viikolla liittyä uudelleen, toivottavasti vika on parannettavissa.
      Mökkeily ja meri <3, ei oo niiden voittanutta! Ihanaa kesän odotusta!

      Poista
  4. Savustettu kala saa veden herahtamaan kielelle! Meri, aurinko, soutuvene, kalastus ja korituolit auringossa on ihan parasta! Yritin myös liittyä lukijaksi, mutta häiriö estää. Palaan myöhemmin :O)

    VastaaPoista
  5. Heippa Minna, tervetuloa! Mukava, kun ennätti visiitille!
    Joskus olen salaa haaveillut, että muuttaisimme kokonaan
    saariston lapsiksi, noh, onneksi on edessä pitkä, ihana kesä!
    Harmi tuo liittymisongelma! Koitan selvittää asiaa, kiitos kun kerroit
    viasta. Yritäthän myöhemmin uudelleen. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia olet ottanut <3 Hyvää alkanutta työviikkoa!
    Jonski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kevät, on se niin ihanaa aikaa! Vuodenaikojen vaihtelua pääsee seuraamaan parhaiten meren äärellä, ensimmäinen joutsenparikin tuli jo pongattua!
      Aurinkoista työviikkoa myös sulle!

      Poista
  7. Voi elämä miten on KEVÄISTÄ! Tulee ihan sellainen kutkuttava tunne kun katselee kuvia ja kuvittelee itsensä tuonne luonnon keskelle nauttimaan kevään tuoksuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva nähdä sinua täällä Marris, tervetuloa!
      Katselen juuri mökin ikkunasta joutsenten pesäntekopuuhia, kaislikoissa käy kova kuhina. Viimeiset auringonsäteet ovat värjänneet taivaanrannan purppuranpunaiseksi, meri on peilityyni, ilmassa kevään taikaa!
      Ihanaa viikonvaihdetta!

      Poista
  8. Mökki meren rannalla... Tällä nostaa kateus päätään kilpaa hiirenkorvien kanssa. Onneksi lehti on toistaiseksi vihreämpi kuin minä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Mekin unelmoimme omasta mökistä vuosia, tarkemmin sanottuna liki kymmenen vuotta. Ensin vuokrasimme kesäkaudeksi mökin, ihan vaan testataksemme, onko meistä mökkiläisiksi. No oli! Siitä sitten alkoi merenrantatontin metsästys, mikä ei ollutkaan lainkaan helppo jobi. Noh, lopulta eräs isäntä suostui myymään meille palan maata ja siihen sitten rakensimme mökkimme. Nyt ollaan asuttu täällä jo kolme vuotta kaikki viikonloput ja loma-ajat, ei meitä täältä saa pois pysymään edes paukkupakkaset tai syysmyrskyt. Täällä on hyvä olla.

      Poista
  9. Ihanat tunnelmat ja kuvat - upea kevät! Savustettu kala on kyllä hyvää ja mökillä se maistuu ihan parhaalta. Mekin olemme juuri nyt mökillä ja tänään koettiin täällä Norjan rannikolla komeat 18 astetta! Aivan ihanaa tuntea auringon lämpö ja meren tuoksu...aah. Hyvää viikonlopun jatkoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Marianna, teillä on siis jo kesä Norjassa, aivan mahtavaa! Puhallathan lämpimiä tuulia tänne kotosuomeen päin, jookos?
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista