keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ruoan verkkokauppa rantautui Turkuun!


Rukoukseni on kuultu! Turussa on aloittanut nimittäin ruoan verkkokauppa, JIHUU!

Turun Hämeenkadun legendaarinen K-extra Puhakka toimii suunnannäyttäjänä kaupankäynnin uudelle tasolle siirtävällä palvelullaan. Täytyy oikein hattua nostaa kauppias Maria Puhakalle, joka rohkeasti lähti etunenässä mukaan kehittämään ruoan nettikauppaa. Asiantuntijoiden mukaan ruoan verkkokauppabisnes kasvaa isoksi liiketoiminnaksi lähivuosien aikana.Kauppias Maria Puhakka uskoo verkkokaupan menestyvän Turun seudulla.

Koska olen työni kautta pienesti sekaantunut tähän nettikauppacaseen pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan ruoan verkkokaupan toimivuutta. Viimeiset kaksi viikkoa meidän perheen ruokaostokset on tehty netissä ja täytyy sanoa, että tämä rouva on jo täysin koukussa!

Koska asun Turun ulkopuolella Maskussa, kotiinkuljetuspalvelu ei minun tapauksessani toimi, K-extra kuljettaa nettiruokaostokset noin 15 kilometrin säteellä kaupastaan. Mutta ostoksien valmiiksi keräily onnistuu kyllä, ja hienosti onnistuukin!

Juttu menee näin. Näppäilen kotikoneella tilaukseni K-ruokakaupan verkkosivuille http://k-ruokakauppa.fi/k-extra-puhakka. Illalla tai aikaisin aamulla on hyvää aikaa tsekkailla mitä kaapista uupuu ja suunnitella seuraavien päivien aterioita. Tuotteet löytyvät tosi helposti eri kategorioista, joita on mm. leipä, maitotaloustuotteet, hedelmät ja vihannekset, pakasteet jne. Sitten määrittelen kellonajan, koska haen ruokakassini Puhakalta. Normaalisti kipaisen kaupalle töiden jälkeen kolmen maissa, jolloin kaupan edessä olevissa parkkiruuduissa on vielä hyvin tilaa. Kipaisu kassalle, valmiiksi kerätyt kassit käteen ja menoksi. Koko toimituksen kokonaiskesto minuutista kahteen! Loistavaa!Kaupan nettitilauksista ja kotiinkuljetuksesta vastaava myyjä Marcus Tuomi
poimii nettiasiakkaille priimaakin paremmat hedelmät ja vihannekset.


Takana on väsyneenä ruokakaupan hyllyjen välissä haahuilut, ilman ostoslistaa, tottakai, en ole koskaan oppinut ostamaan listan mukaan, fiiliksellä olen ruokakorini täyttänyt. Normi ruokakauppakäyntini on kestänyt ennen noin 15-20 minuuttia, joskus kauemminkin. Ja mikä pahinta, ennen poikkesin ruokakauppaan päivittäin, siis joka päivä! Arvokkaaseen aikapankkiini ropisisee nyt nettikauppaa hyödyntämällä useampi tunti viikossa, ei pöllömpää, vai mitä!

Yksi ISO stressinaihe on poissa, for good. Maksan niin mielelläni viisi euroa keräyspalvelusta ja käytän säästetyn ajan mieluimmin vaikka muksujen kanssa ulkoillen tai perheelle kalasoppaa keitellen! Kotiinkuljetuspalvelusta veloitetaan yhdeksän euroa, joka sekin on mielestäni ihan sopiva summa.

By the way, olen tässä laskeskellut, että säästän ruokamenoissa käyttämällä nettitilausta. Ai miten se muka on mahdollista? No katsokaas, meitsi kun ei voi vastustaa heräteostoksia, ostoskoriin sujahtaa niin helposti ruoan lisäksi naistenlehtiä, kukkia, nameja ja muita herkkuja! Näitä en ole kertaakaan netistä listalle poiminut, itsehillintä toimii vissiin paremmin koneen äärellä, hih!Hemmon Kuljetus Oy hoitaa ruokakassien toimituksen asiakkaiden koteihin. Kuvassa vasemmalta kuljetusesimies Ossi Aatola, myyjä Marcus Tuomi ja kauppias Maria Puhakka.

Summa summarum, ruoan nettikauppa helpottaa arjen kiireen kanssa painiskelevia perheenäitejä ja -isiä. Palvelu auttaa myös vanhuksia tai sairaita, joille kauppareissun teko on hankalaa. Ruoan verkkokauppa on arjen paras apulainen, believe me!

Mars nettiin, uskon, että tykästytte ruoan verkkokauppaan, joka on niiiiin tätä päivää!

Torstaiterkuin,
Teija

4 kommenttia:

 1. Vaude! Hieno juttu. Toivottavasti meillä Keski-Uudellamaallakin joku kauppias ryhtyisi samaan. Mikään ei ole tylsempää kuin haahuilu hyllyjen välissä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Viimeiset kaksi viikkoa on ollut mun elämäni stressivapainta aikaa, ruoan verkkokauppa helpottaa niiiin arjen sujumista!
   Kyllä ruoan verkkokauppaa hyödyntäviä K-kauppoja tulee varmasti pian sinunkin kotikonnuille, usko vaan!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Pisteet rohkealle kauppiaalle! Siirtyisin heti käyttämään palvelua, jos sellainen saataisiin meidänkin alueelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon totisesti, että tämä ruoan verkkokauppa leviää vauhdilla ympäri Suomen! Voiko kauppias parempaa palvelusta asiakkalle tehdä! Uskon, että ruoan verkkokaupan suurin käyttäjäryhmä tulee olemaan juuri meidän ikäiset perheenäidit, jotka painivat kiireisten aikataulujen kanssa niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

   Aurinkoista viikonloppua Kaakkois-Suomeen!

   Poista