maanantai 14. huhtikuuta 2014

Päivän asu

Hejsan, viime viikkoinen mekkopostaukseni herätti jostain syystä täällä blogissa niin paljon mukavaa pöhinää, että ajattelin esitellä teille vielä yhden asun.

Sain tänään Friendtexiltä jälkitoimituksena mustaharmaan, rennon printtipaidan, joka on niin mun makuuni.

Siipikuvioidussa paidassa on 95% viskoosia ja 6% elastaania, päällä ihan sairaan mukavan oloinen! Puseron pariksi valitsin H & M:n mustat kapeat housut ja Tamariksen mustat korkkarit.

Mustat housut, paita tai bleiseri ovat aina klassinen, varma valinta.

Tämä asu sopii niin työ kuin juhlakäyttöön. Juhlavamman siitä saa panostamalla näyttäviin koruihin, kiiltonahkakorkkareihin ja -laukkuun.


Tykkään Friendtexin vaatteista kuin hullu puurosta. Jos elämäntilanteeni sallisi, ryhtyisin mieluusti malliston edustajaksi. Kaikki Friendtexiltä ostamani vaatteet ovat istuneet fantastisesti ja pysyneet mallissa vuodesta toiseen. Samaa ei voi valitettavasti sanoa kaikkien vaateketjujen vaatteista.

***

Olettekos katselleet lähiajan sääennusteita? Tulevan pääsiäisen sää näyttää oikein mukavalta. Ja ensi viikolla luvataan jo +13 asteen lämpötiloja, jihuu! Ehkä nyt olisi korkea aika pesettää talvipompat ja kaivaa kevättrenssit ja ballerinat esille.

Aurinkoista pääsiäisviikkoa jokaiseen kotiin <3

10 kommenttia:

  1. Minä ainakin luen tosi mielelläni vaatepostauksia. Olen niitä monesti miettinyt itsekin, mutta sitten on tullut rimakauhu kun pitäisi oma naama laittaa julkiseksi :) Ehkä pitäisi vaan rohkaistua? Anyways, oikein kiva kombo tuo asusi. Minulle Frientex on ihan tuntematon juttu, pitää varmaan tutustua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin pidän kovasti vaatepostauksista ja seuraan muutamaa blogia, joiden pääpaino onkin pukeutumisessa. Meillä on ollut Aadan kanssa oikein hauskaa, kun tytsy on ollut kameran takana ja äiti kuvattavana ja hetken päästä ollaan vaihdettu rooleja. Aada meinaan laittaa päivän asu postauksia omaan blogiinsa.
      Uskon, että siellä teilläpäinkin järjestetään Friendtexin vaatekutsuja, googlaa www.friendtex.fi niin löydät yhteystiedot. Kutsujen emäntänsä toimiminen on mukavaa puuhaa. Hyvä syy kutsua ihania naisystäviä kylään ja viettää laatuaikaa muodin äärellä.

      Poista
  2. Ihana nainen... ja upea paita ♥
    Tänään ihan oikeasti tarkeni jo kevättakilla!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru!
      Kevät, on se niin parasta aikaa!
      Ihanaa alkavaa pääsiäistä!

      Poista
  3. Sain vinkin Merjalta, myyjältämme blogistasi. Taidan jäädä seuraamaan postauksiasi. Kaunis koti ja huippu upealta näytät vaatteissa! Aurinkoista pääsiäistä! terv, Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Hanna! Friendtexin vaatteet ne nyt vaan ovat niiiiin ihania, lemppareitani!
      Mukava, kun löysit blogini. Tervetuloa mukaan!

      Poista
  4. Hieno tämäkin asu! Täytyy nolona myöntää, etten ollut kuullutkaan Friendtexistä ennen kun sun blogista lukemana :) näköjään tutustumisen arvoinen merkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä Friendtex on tunnetumpi täällä Lounais-Suomessa? Ketju on tanskalainen ja näillä meidän kolkilla on edustajia oikein kiitettävästi. Tsekkaa ketjun sivuilta mikä tilanne on Vaasassa. Sinä jos joku sopisit loistavasti vaatekutsujen emännäksi :-)

      Ihanaa pääsiäistä, nautitaan ja levätään!

      Poista
  5. Ihana Teija :) ! Susta vois niin tehdä Friendtexin mallin! Mitä ikinä laitat päälle niin aina näyttää just "sun vaatteelta". Ihanaa Pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Manna! Joskus onnistun vaatteiden valinnassa, useasti en. Friendtexit on kyllä aina olleet mun makuuni, leikkaukset sopivat mulle mukavasti vaikka olenkin tällainen tantta.

      Rentouttavaa pääsiäistä <3

      Poista