maanantai 19. toukokuuta 2014

Pläkä

Heissan!

Eilinen aamu valkeni mökillä upeassa säässä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja meri oli peilityyni, mitä mahtavin päivä lähteä pienelle meriseikkailulle!

Eilen PITI nyppiä rehottavat rikkaruohot kukkapenkistä ja pestä terassin kalusteet. PITI istuttaa kesäkukkia ja jatkaa ikkunoiden pesua. Mutta hyvistä suunnitelmista poiketen vietimmekin päivän merellä upeasta suvesta nauttien :-)

Muumipapan sanoin: Takaisin luontoon. Elämme vain kerran. Hiiteen velvollisuudet!

Upeaa helleviikon jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Muumi Pappa ON viisas... häntä kannattaa uskoa :))
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marru! Kyllä, juurikin näin. Meillä on paljon opittavaa muumeilta, jotka osaavat elää hetkessä turhia hötkyilemättä.
   Upeaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Ihana päivä teillä ollut. Varmaan nautitte kaikki veneilystä. Minä olen sellainen että en mene veneeseen kuin pakosta, niin paljon kammoan veneellä ajoa. Sääli, kun mieheni haluaisi ajella veneellä ja minä olen tällainen pelkuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Krisse! Meilläkin J on se, joka viihtyy parhaiten merellä. Minä ja lapset lähdemme veneilemään silloin kun meri on tyyni ja sää sieltä parhaimmasta päästä. Lähivesillä liikutaan, ei meistä vissiin koskaan kasva oikeita merikarhuja.

   Aurinkoista loppuviikkoa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Mereltä käsin maailma näyttää kauneimmat kasvonsa.
   Helteisen kuumaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Ihanaa - IHANAA! Kyllä nämä sun kuvasi sen koti-ikävän nostattavat joka ikinen kerta! Muumipappa on viisas - diggaan kyllä muumien filosofiaa :) Hauskaa loppuviikkoa ja hellettä sinne kotikulmille. Meillä tulee vettä tänään ihan kunnolla...lehdessä sadetta kutsuttiin trooppiseksi sateeksi, joten taitavat hattivatitkin kohta ilmestyä tänne huuhailemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Näen silmissäni hattivattien maahannousun :-)

   Toivon aurinkoisen sään paluuta sinne Norjan rannikolle.

   Mitä mukavinta loppuviikkoa!

   Poista