perjantai 22. toukokuuta 2020

Maalla ja merellä


Kesä on korkattu! Siltä ainakin tuntui tänään, kun mökin terassilla lämpötila kohosi miltei hellelukemiin. Ekaa kertaa sain sujauttaa topin ja shortsit päälle, aa että! Upean päivän innoittamina lähdimme aamupäivällä pienelle veneretkelle Nauvoon. Meri oli pläkä Airistollakin, kaikki Turun vesillä liikkuvat tietävät, että näin tyyniä päiviä on merellä vain kourallinen kesässä. Ihana, idyllinen Nauvo on pikkuhiljaa heräämässä uuteen kauteen. Osa putiikeista, ravintoloista ja kahviloista oli jo auki, mahtavaa kun elämä palaa pienin askelin omille urilleen.

Nyt on aika lähteä saunomaan ja saunan jälkeen ajattelin katsoa Areenalta pari jaksoa Pokka pitää. Tai sitten painelen suoraan untenmaille. Sanonta, että meri-ilma väsyttää pitää niin paikkansa.

Leppoisaa ehtoota sullekin <3

-Teija-
p.s. Mitä sinä olet touhunnut tänään? Onko teillä päin ollut yhtä kesäinen keli kuin meillä täällä Turun suunnalla?
 

 

4 kommenttia:

 1. Ihana sää ollut nyt pari päivää täällä Espoossakin. Eilen innostuin kävelemään täällä kotiseudulla ja sitten kävin vielä illan viilentyessä pyöräilemässä. Tänään laitan saunan ja vaan nautin tästä kesäisestä tunnelmasta. Ihanaa viikonloppua sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reipas sinä! Kyllä se vaan niin on, että upea sää innostaa liikkumaan.
   Ihanaa kesäkuun alkua sinne Espoon suunnalle <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Tuo teidän kesähuvilanne on upea. Ja olette käyneet Nauvossakin. Minun tuli niin ikävä Nauvoon. Olimme kahden vaiheilla laitammeko purjeveneen tänä kesänä vesille, mutta laitamme. Niinpä Nauvo varmasti kutsuu jossakin vaiheessa.
  Ja sinäkin katsot Pokka pitää -sarjaa. En tiedä, monesko kerta on menossa, kun tätä sarjaa näytetään. Mutta on se vaan niin hulvattoman ihana aina!
  Mukavaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha haa! Sitten meillä on sama huumorintaju. Olen aina tykännyt kuivakasta brittihuumorista :) Ja Hyacinth Bucket, on hän vaan niiiiiin ihana <3

   Poista