lauantai 26. tammikuuta 2019

Blondi tuli taloon

Tää otsikko ei varmaan oikein aukene nuorisolle, mutta uskon, että suurin osa teistä lukijoista on syntynyt ennen vuosituhannen vaihdetta, ja elänyt aikaa, jolloin tuo tv-sarja pyöri maikkarilla :-) Eli otsikon asiaan. Mä menin ja värjäsin hiukseni aikast blondiksi, kun en enää jaksanut katsella itseäni maantienharmaana hiirulaisena. Tässä sitä nyt ollaan ja totutellaan uuteen lookiin.



Saattaa olla, että kun juurikasvua alkaa puskemaan, olenkin lirissä. Mutta tällä hetkellä tämä uusi, aiempaa huomattavasti vaaleampi hiusväri tuntuu hyvältä. Hymyn huulille tuo myös se, että vihdoinkin olen löytänyt apua hiusongelmiini. Blogiani pitkään seuranneet saattavat muistaa, miten olen kärsinyt hiusten ohenemisesta jo vuosien ajan. Välillä tilanne on ollut parempi, välillä huonompi. Nyt syön lääkärin määräyksestä 100 mg Spironolactonea kerran päivässä ja lisäksi ravitsen hiusjuuriani ulkoisesti Rogainella. Tämä combo tuntuu todella toimivan! Hiukseni ovat vahvemman tuntuiset kuin aiemmin ja uutta hiusta tuntuu pukkaavan päänahan läpi ihan kiitettävästi. Olen niin onnellinen tästä muutoksesta parempaan suuntaan. Hiusten oheneminen alkoi stressaamaan syksyllä ihan toden teolla. Ajattelin, että tätä menoa mulla ei ole kohta karvan karvaa päässä.

Nyt riittää nämä löpinät itsestäni. Olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu? Olen pitänyt vähän paussia blogimaailmasta, joten olisi kiva, jos päivittäisitte kuulumisianne kommenttiboxin puolelle.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonvaihdetta! Me lähdetään tänään pilkkikaverin ja kamujen kanssa rimpsalle, joten edessä on vähän normia vauhdikkaampi lauantai-ilta.

-Teija-

p.s. Onko siellä ruudun toisella puolella naisia, joilla on ollut vastaavia hiusongelmia kuin mulla? Jos, niin oletteko saaneet jostain lääkkeestä tai rohdosta apua hiuspulmiinne?

18 kommenttia:

  1. Huikean hieno kampaus ja sopii sulle, joten wau! Tuo on kurjaa, jos hiukset ohenee tai lähtee ja varmasti tulee hätä. Tytär teini-iässä kärsi hiusten lähdöstä, mutta vaikka kaikki kokeet otettiin, niin syy ei selvinnyt, taisi olla stressi ja se meni kyllä lopulta ohi. Minulla ei ole tuota pulmaa, kun hiuksia on paljon ja siten se on aika paksu, joten en tuohon osaa vastata:)
    Blogitauko on mullakin ollut tuossa vuoden alussa, kun vaihdoin blogialustaa wordpressiin ja hitsit mikä homma!! Niin ja tuo tauko ei ollut noin pitkäksi suunniteltu, mutta kun kaikki oli yhtä säätämistä ja ei se mennyt heti niinkuin olisin halunnut. Vielä on työmaata jäljellä! Joten tervetuloa Kristallikimaraan visiitille, pitkästä aikaa:) Mutta joskus se tauko kyllä tekee ihan hyvää:)Ihanaa iltaa rimpsalle!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla onkin upeat hiukset, olen aina ihaillut punaista, paksua ja kiharaista kuontaloasi! Vahvat hiukset taitavat olla osaksi hyvää geeniperimää, kaikki eivät voi tuuheaa tukkaa saada millään konstilla. Noh, mulle riittää nykyinenkin määrä hiuksia, kunhan ne vaan pysyisivät päässä.
      Tsemppiä blogiuudistukseen! Niin tuttua tuo säätäminen. Asetusten saaminen kohdilleen on konstikasta puuhaa. Hyvää helmikuun jatkoa <3

      Poista
  2. Upeat on hiukset. Välillä on hyvä vähän relata kaikesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Niin totta. Irtiotto arjesta tekee välillä niin hyvää!

      Poista
  3. Näyttää todella hyvältä! Sekä leikkaus että tuo väri pukevat sinua.
    Onko sinulla muuten tarkistettu hemoglobiinia ja ferritiini arvoja?
    Myös kilpirauhasarvot on hyvät tarkistaa kun hiuksia lähtee.
    Toisaalta olit kuntokuurilla joten sekin ihan varmasti myös vaikuttaa hiuksiin.
    Stressi, unettomuus, epäsäännöllinen ryhmi myös vaikuttavat.
    Suosittelen labrakokeita ellei niitä ole jo otettu ja Priorin-kapseleita aamuin illoin.

    Kiitos hyvää kuuluu :) Pakkaset voisivat jo väistyä ja kevättä odottelen innolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verikokeita ei minulla ole otettu, hemoglobiiniarvot ovat aina olleet mulla alhaiset. Biotiiinia napsin säännöllisesti, mutta Priorinia en ole vielä kokeillut. Kiitos vinkistä! Kevättä ja aurinkoa minäkin jo kaipaan. Perjantaina päästään onneksi Kanarialle lämmittelemään. Iloa ja valoa kevään odotukseen <3

      Poista
  4. Oikein hyvältä näyttää uusi hiusväri, hiuksesi näyttävät muutenkin hyviltä.
    Tänne kuuluu ihan hyvää, vähän tässä nyt sairastellaan, mutta eiköhän tämä tästä.
    Ihanaa iltaa sinulle Teija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Outi <3 Pikaista paranemista sinne, itsekin olen ollut flunssan kourissa :(
      Mutta eiköhän tämä tästä. Onneksi mennään kovaa vauhtia kevättä kohti. Muutaman
      viikon päästä ollaan jo maaliskuussa, juhuu!

      Poista
  5. Upea juttu, että hiusongelmaan on löytynyt apua. Näytät aivan ihanalta, kauniilta ja niin hyvinvoivalta. <3

    Ihania pakkaspäiviä Teija. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, Tiia! Olen niin helpottunut, että vihdoin sain apua hiusongelmiini.
      Tukka hyvin, kaikki hyvin -sanonta pitää niin paikkansa.
      Ihanaa kevään odotusta <3

      Poista
  6. Kaunis blondi - hienosti sopivat vaaleat kutrit sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kiitos <3 Kyllä se vaan niin on, että blondit hiukset on mun juttu. Muutaman kerran olen kokeillut
      jotain tummempaa sävyä, mutta vain vaaleat kutrit tuunen omakseni.
      Aurinkoista kevättä!

      Poista
  7. Upea look, blondi sopii sulle! Mä luovuin viime keväänä vaalennuksesta, otin kesän ajan raitoja ja loppuvuodesta laitoin suoravärin. Nyt oon taas alkanut kaipaamaan blondiutta ja väripurkki jo odottamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blondi on aina blondi! Itsekin olen yrittänyt monesti irti värjäyskierteestä, mutta palaan aina
      tähän luottoväriin. Se tuntuu olevan osa persoonaani, muut värit tuntuvat kovin vieraille.

      Poista
  8. Näytätpä hehkeältä! Kuvan perusteella on vaikea aavistaa pulmiasi. Itse olen huomannut sinkin kiihdyttävän hiusten kasvua ja kynnetkin voivat paremmin. Sinä onnekas olet saanut myös aurinkoenergiaa, jota itse yritin eilen tankata ensin aamusella sängyllä ihanan lämmön hyväillessä kasvojani ja ulkonakin auringon voiman saattoi jo tuntea.
    Lempeää lauantaita! Tuija

    VastaaPoista
  9. Kaunis kiitos kivasta kommentista❤️Et tiedäkään miten huolissani olen ollut hiustenlähdöstä. Toivottavasti pahin "sulkasato" on nyt takana päin.
    Kevät, aurinko ja lisääntynyt valo tuovat onneksi positiivisia ajatuksia ja hyvää energiaa. Mikään ei ole ihanampaa kuin lämmitellä terassilla kevätauringon lämmössä. Iloisia ja valoisia maaliskuun päiviä sinulle, Tuija☀️

    VastaaPoista
  10. Voi kiitos, Marjukka❤️Viihdyn hyvin tässä lyhyemmässä hiusmallissa vaikka sitä pitää käydä trimmaamassa useammin kuin pidempiä hiuksia. Myös väri on nyt kohdillaan. Kunpa kuontaloni säilyisi tuhkanvaaleana eikä alkaisi taittua keltaiseen niin kuin joskus aiemmin.

    VastaaPoista