torstai 12. kesäkuuta 2014

Kuumakivihieronta hemmottelee kehoa ja mieltä

Moikkis,

ootkos käynyt koskaan kuumakivihieronnassa? Minä olen, kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran kävin hemmottelemassa itseäni muutama vuosi sitten, kun sukulaiset olivat ostaneet kivihieronnan 40-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Kokemus oli erittäin miellyttävä, ihan täydellinen tapa arjesta irtautumiselle ja totaaliselle rentoutumiselle.

Eilen pääsin hemmoteltavaksi toista kertaa. Kauneushoitola Bleisin hieroja Katja Myllärinen tarjosi minulle mahdollisuuden päästä kokeilemaan kuumakivihierontaa Turussa, Brahenkatu 7:ssä (Wiklundin pysäköintialuetta vastapäätä) sijaitsevassa hoitolassa. Yhteistyötarjous tuli kuin tilauksesta, mullan levittämisestä kipeytyneet lihakseni olivat kuin sementtiä ja oikein huusivat hellää hoitoa.
 

Kuumakivihieronta antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen,
sillä kivien lämpö tekee hieronnasta miellyttävän pehmeää ja kivutonta.
 
Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä muun muassa Intiassa, Tiibetissä ja Havaijilla. Kiviä on käytetty puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava.

45 minuuttia kestäneen kuumakivihieronnan jälkeen olo oli kuin lempeiden löylyjen jälkeen, täydellisen levännyt ja rentoutunut. Oikein tunsin miten kipeät pahkurat niskassani pehmenivät ja lopulta sulivat kokonaan. Rentouttava hierontaöljy ja lämpimät kivet avasivat lihasjumit tehokkaasti ja käsittelyn jälkeen olo oli kuin uudestisyntyneellä!

Kuumakivihieronnan jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä, sillä runsas veden juonti vauhdittaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Liian vähäinen veden juonti taas saattaa aiheuttaa päänsärkyä, kuona-aineiden jumiutuessa kroppaan.


Hieroja Katja Myllärinen taitaa kuumakivihieronnan salat.
 
Kauneushoitola Bleis tarjoaa kaikille blogini lukijoille kesä-heinäkuun aikana 15 %:n alennuksen kaikista hieronnoista. Alla listahinnat, joista siis alennus vähennetään.
 
Klassinen hieronta
30 min 25 €
45 min 33 €
60 min 43 €
90 min 55 €
 
Kuumakivihieronta
45 min 45 €
60 min 60 €
90 min 75 €
 
Intialainen päähieronta
30 min 30 €
45 min 40 €
60 min 50 €
 
Ajanvaraukset Kauneuskeskus Bleis puh. 02 232 8757/ 045 676 2256. Alennuksen saadaksesi mainitse varauksen yhteydessä blogini nimi Onnen hetkiä paratiisissa.
 
(blogiyhteistyö)
 
***
 
Meinasi mennä niin sanotusti kaffet rinnuksille, kun aamulla huomasin, että laskurin mukaan tämän pikkuisen blogin sivuilla on käynyt jo yli 50 000 kävijää! Mittapuuni mukaan se on paljon se! Kun aloitin bloggaamisen viime heinäkuussa en olisi ikinä uskonut, että juttujani haluaisi ihan oikeasti lukea joku muukin kuin sukulaiset ja ystävät.

Totuus on toisenlainen. Vajaan vuoden kuluessa olen saanut lukijoikseni ihania, minulle aiemmin tuntemattomia naisia, joista on kuukausien saatossa tullut uusia, tärkeitä ystäviä. Ilman teitä ja rohkaisevia kommenttejanne en olisi ehkä jatkanut bloggaamista kovinkaan kauaa. Nöyrä kiitos teille, ihan jokaiselle! Ootte ihania <3
 
 
Iloisin torstaiterkuin,
 
Teija
 
 

14 kommenttia:

 1. Kuumakivihieronta ei ole ennestään tuttua, mutta voin kyllä kuvitella, että tykkäisin :) Muuten kyllä hieronnassa ja lymfassa tulee käytyä säännöllisesti.
  - No juu... täällä viihdytään, joten älä ees kuvittele "katoavasi" mihinkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisit varmasti kuumakivihieronnasta. Se on normihierontaan verrattuna hellävaraisempaa ja rentouttavampaa.

   Kiva, kun olet viihtynyt blogini parissa, jos ei vaihdettaisi kuulumisia, tulisi kyllä ikävä!

   Poista
 2. En ole minäkään käynyt kuumakivihieronnassa, enkä kyllä missään muussakaan hieronnassa. Jotenkin vieroksun sitä, että vieras ihminen "käsittelisi kroppaani". Olen varmaan vähän outo! Kyllä aina pitää äkkiä lukea sinun postauksesi ja kuten kävijämäärästä voit päätellä, näin ajattelee moni muukin! Terkkuja! Krisse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Krisse minä ajattelin hieronnasta juurikin noin, ennen kuin ensi kertaa kävin pitkäkseni hierontapöydälle. Ihmeesti siinä pötkötellessä estot katoavat ja ihana, rento olotila valtaa mielen.

   Ihana, kun ilahdutat minua kommenteillasi Krisse!

   Poista
 3. Tuollainen hieronta olisikin ihana saada juuri nyt. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, kokeile ihmeessä! Kuumakivihieronta on hieronnoista ihanin!
   Bleisissä hintakin on nyt kohdillaan!

   Poista
 4. En ole käynyt kuumakivihieronnassa, mutta monesti olen kyllä ajatellut mennä. Pari vuotta sitten kun tipuin hevosen selästä ja katkoin solisluuni neljään osaan, kävin fysioterapeutilla joka antoi minulle myös akupunktiota. Nyt täytyy kyllä ottaa itseä niskasta kiinni ja kokeilla tuota kuumakivihierontaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, uskon että tykästyt kuumakivihierontaan. Käy ihmeessä kokeilemassa!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, ihana sinä! Kuumakivihieronta laitetaan toteutettavien unelmien listalle... Ja kiitos ihanasta blogistasi, samaan aikaan olemme aloittaneet ja tämä bloggaus on ollut verrottoman mukava tapa tutustua uusiin ihmisiin. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tykkäisit kuumakivihieronnasta. Se on niiiiin rentouttavaa! Lämpimän kiven kosketus on taianomainen.

   On ollut ihana tutustua sinuun Sanna! Samankaltaisista asioista pidämme, meitä yhdistää ainakin intohimoinen suhde ruokaan ja saaristoelämään.

   Poista
 6. Kiitos Sinulle, aina niin hyväntuulisista postauksista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun olet olemassa Taru! Blogitauon aikana sinua tuli oikein ikävä.
   Upeaa viikonloppua!

   Poista
 7. Kiitos kivasta kirjoituksesta kuumakivihieronnasta. Olin kuullut siitä, mutta en tarkemmin tutustunut. Tuo tarjouskin houkuttelee kokeilemaan.
  Sinulla on mainio blogi, raikas ja monipuolinen! On viihtyisää olla lukijasi. Kiitos taas, Teija!

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos Tuulia kannustuksesta! On mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa. Suosittelen kokeilemaan kuumakivihierontaa, Bleisissä hieronnan saa nyt sopuhintaan!

  VastaaPoista