sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Seepra stailaa suurella sydämellä

Terkkuset markkinatunnelmista!

Vietin eilen hauskan aamupäivän ihan parhaassa naisseurassa. Ihana ystäväni Kati kutsui minut ja muutaman muun Vaateliike Seepran asiakkaan malliksi Hyvää Vehmaalta -markkinoiden muotinäytökseen. Oli mukavaa heittäytyä Katin stailattavaksi, ja saada uusia ideoita ja inspiraatiota pukeutumiseen.

Kati on perustanut Vaateliike Seepran jo 17 vuotta sitten ja hänellä on kaksi vaateputiikkia, toinen Vehmaalla ja toinen Paattisilla. Putiikit ovat pullollaan toinen toistaan ihanampia mallistoja, jotka vaihtuvat sesongeittain. Ja kokovalikoimakin on huikea, vaatteita löytyy aina koosta 32 kokoon 56 asti! Katin putiikkien menestyksen salaisuus löytyy erityisen hyvästä palvelusta. Jokainen putiikkiin piipahtava asiakas otetaan lämmöllä vastaan ja palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Halutessaan mallistoihin saa tutustua ihan omassa rauhassa. Mutta jos apua kaipaa, sitä myös saa. Kati on loistava stailaaja. Hän loihtii asiakkaille hurmaavia asukokonaisuuksia aina koruihin ja kenkiin asti. Ja mikä parasta, Seeprassa pukeutumisneuvonta on maksutonta. Itse hyödynnän Katin asiantuntemusta joka käynnillä. Tuo lahjakas ja tyylitietonen nainen toimii velhon lailla. Hän osaa taikoa jokaisen naisen vartalon parhaat puolet esiin poimimalla kullekin kropalle pukevimmat asukokonaisuudet.

Alla makupaloja tämän kesän uutuuksista. Rohkeita kuoseja, näyttäviä värejä, ruusuja ja romantiikkaa. Seeprasta löytyy upeita vaatteita kaikille ihanille naisille!


***

Olisi kiva kuulla mitä mieltä sinä olet naistenvaateliikeiden palvelusta? Osataanko Suomessa palvella vai onko palvelussa vielä toivomisen varaa? Entä mikä on sinun lempiputiikkisi? 

Jaaha, poju tuli just uimasta ja huutelee jo iltapalaa. Niin mielelläni kuin olisinkin jatkanut vielä sepustelua tästä mun lempiaiheesta, muodista, niin kyökki kutsuu kokkia.

Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille! Ajatella, että ensi perjantaina on jo juhannusaatto!

-Teija-


8 kommenttia:

 1. Minulla ei ole mitään suosikkia pienistä liikkeistä, koska (noloa myöntää) käyn niissä tosi harvoin. Ihan huippua, että kokoja on noin laajasti, se kiinnostaa minua aina. Ihana tuo sinun päällä oleva paita ja maximekkoonkin iskin silmäni.
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Teija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laaja kokovalikoima on yksi Seepran vahvuuksia. Minusta on hienoa, että tarjolla on kauniita vaatteita kaikenkokoisille naisille. Leppeä lämpöisiä kesäpäiviä, sinulle Outiseni ❤️!

   Poista
 2. OOh miten ihanat ja upeat naiset ja sinä Teija. Doppwomanilla ainakin on tosi kivoja vaatteita. Aurinkoista juhannusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Doppwomanilla on upea, uniikki valikoima. Olen ihaillut noita vaatteita putiikinpitäjän blogissa.
   Ihanaa, rentoa kesää💚!

   Poista
 3. Kiva muotinäytös! Onhienoa, että näitä pienempiä liikkeitäkin tuodaan esiin. Kiitos siitä Teija <3 Viime aikoina olen valitettavasti liian vähänkäynyt pienissä butiikeissa.
  Upeita mannekiineja kaikki. Suosikikseni nousee tuo keltainen pusero, sopii sinulle hyvin.
  Aurinkoista juhannusviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienissä putiikeissa on sitä jotain mitä isoista ketjuliikkeistä ei löydä. Palvelua vailla vertaa ja vaatteita, joita ei muualta saa.
   Suloista suvea, ystäväin☀️

   Poista
 4. Kukkashortsit - wow, ihanat!
  Kivoja ovat asut ja daamit myös. Odotan niin kovasti Suomi-lomaamme (ihan kohta) ja sitä, että pääsen putiikkeihin kiertelemään. Pienet liikkeet ovat niin mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Suomi-lomaa🇫🇮! Olisi niin mahtavaa joskus treffata, kun lomailet täällä meidän hoodeilla. Vaikka emme ole koskaan tavanneetkaan, niin tunnut vanhalta hyvältä ystävältä. Sielunsiskoltani💜

   Poista