torstai 1. kesäkuuta 2017

Mumman raparperipiirakka

Torstaiterkkuset Teijan keittiöstä =)

Pyöräytin alkaneen kesäkuun kunniaksi kauden ekan raparperipiirakan,
ai että miten mainiolta se maistuikaan! Siispä laitan reseptin jakoon
teille samantien, bongasin tämän herkullisen Mumman raparperipiirakka
-ohjeen Ilta-Sanomien nettisivuilta.






***
Rakastan raparperipiirakkaa, sen kesäisempää herkkua ei olekaan! Plussaa vielä
siitä, että piiraan tekaisee iisisti kymmenessä minuutissa. Niin helppoa, mutta aah
niin maukasta!

Leppoisaa loppuviikkoa!

-Teija-

20 kommenttia:

  1. Raparperi on ihan oma lemppari ja kuvia katsellessa herahti kyllä vesi kielelle. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minunkin! Raparperista tekee erityislaatuisen se tieto, että sitä saa vain
      kesäaikaan. Niin kuin mansikoitakin ja uusia perunoita, ensi satoa odottaa aina
      yhtä suurella innolla.

      Poista
  2. Rapsu on vaan lempparia, niin tuoksuissa, kuin kaikessa syötävässä. Kiitos ihanasta reseptistä ja aurinkoisia päiviä Teija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, raparperia kesäisempää herkkua ei olekaan!
      Aurinkoisia kesäpäiviä myös sinulle, Tiia <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Voi kunpa asuisit lähempänä meidän hoodeja,
      kutsuisin sut piirakkakaffelle oitis! =)

      Poista
  4. Oi nam, pitää kokeilla pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, uskon että ihastut tähän piirakkaan.
      Se on niin mehevä ja kesäisen raikas, vie
      kielen mennessään =)

      Poista
  5. Raparperipiirakka kuuluu kesään, niin se vaan on!
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Teija ❤️

    VastaaPoista
  6. Raparperi on niin hyvää. Meillä lapset ovat innostuneet juomaan (löysää) raparperikiisseliä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mums! Raparperikiisseli onkin hurjan hyvää. Mainio makupari
      nautittavaksi esim. riisipuuron kanssa.

      Poista
  7. Oi, miten ihana. Meillä ei vielä raparperit ole kasvaneet tarpeeksi, jotta niitä voisi käyttää. Mutta sitten kyllä teen heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna raparperit ovatkin myöhässä, normaalisti sadosta
      on päästy nauttimaan jo toukokuun loppupuolella.

      Poista
  8. Vuodenaikojen kierto on ihanaa. Välillä mietin, että pitäiskö jättää pakastin käyttämättä, saisi täyden nautinnon raparpereista, mansikoista, mustikoista yms. Olisi vain muutaman viikon herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niiiin samaa mieltä kanssasi, Kirsi! Tuoreet marjat pesevät
      pakastetut 6-0!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Niin on. Kannattaa laittaa resepti talteen, tämä ja
      "Maailman paras raparperipiirakka" on mun lemppareita.
      Niihin ei kyllästy koskaan.

      Poista
  10. Ai miten herkullisen näköistä!
    Me olemme herkutelleet raparperikiisselillä, mutta piirakkaa en ole vielä tänä kesänä tehnyt.

    Hyvää viikkoa sinne teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raparperiherkut kuuluvat kesään kuin nenä päähän =) Täytyykin hemmotella
      perhettä tänään raparperikiisselillä, nyt kun sato on parhaimmillaan.
      Leppoisia kesäpäiviä vuonon rannalle <3

      Poista